×

Tişört Baskı Nerede Yapılır?

Tişört Baskı Nerede Yapılır?

Günümüzde, birçok firma çalışanlarının tek tip giyinmesini istemektedir. Bu firmalar, iş yerinde kendi marka ve logosunu taşıyan tişört modelleri iş kıyafeti olarak kullanır. Birçok kişi firma markasına uygun renklerde tişört modellerini seçerler ve tişört baskı nerede yapılır araştırmaya başlar.

Tişörtler üzerine yapılacak olan her türlü özel baskılar için istetisort.com sitemiz en doğru adrestir. Firmamız ile iletişime geçerek, tişört renk ve modelini seçtikten sonra yapılmasını istedikleri baskı türünü bildirmeleri yeterlidir. İstedikleri sayıda ürün hemen hazırlanmaktadır.

Kendin Tasarla

Sitemizde, tüm müşterilerimize baskılı tişörtlerini kendilerinin tasarlamasını sağlıyoruz.

Kendin tasarla bölümümüzde;

  • Sweatshirt tasarla
  • Siyah tişört tasarla
  • Beyaz tşört tasarla

Seçeneklerimiz bulunmaktadır. Bu bölümde, tişörtlerin ön ya da arka bölümlerine yapılacak olan yazı veya resim baskılarını kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Olmasını istediğiniz baskı tasarımını yaptıktan sonra sepete ekleyerek kaydedebiliyor ve yaptığınız tasarımdan kaç adet istediğinizi bizlere bildirerek baskıların yapılmasını ve ürünlerin size gönderilmesini isteyebiliyorsunuz.

Tişört Baskısı Yaptırmak

Birçok insan ucuz yollarla çeşitli yerlerden baskısız tişörtler temin edebilmektedir. Bu ürünlere istedikleri baskıları yaptırmak için çeşitli yerler arar, yaptıracakları baskı maliyeti ile tişörtler kendilerine daha pahalıya gelebilecektir. İstetisort.com sitemizde, hem baskısız hem de baskılı tişört modellerini en uygun fiyatlara online satıyoruz. Müşterilerimizin taleplerine göre istedikleri baskı türünü ayarlıyor ve baskı işlemlerini gerçekleştiriyoruz.

Baskı Yapan Yerler

İstanbul’da tişört baskı işlemleri istetisort.com olarak firmamız tarafından yapılmaktadır. Hizmetlerimizi online sitemiz üzerinden dünyanın her yerine verebiliyoruz. Müşterilerimiz bizlere mail göndererek istedikleri baskı modellerini iletebildikleri gibi sitemizdeki kendin tasarla bölümü üzerinden kendi çalışmalarını yaparak bizlere aktarabiliyorlar. Tişört baskı yapan yerler aramanıza gerek yoktur, tüm hizmetler, internet sayesinde bir tık yakınınızdadır.

Baskılı Tişörtler

Özelikle yaz aylarında kullanılan tişört modelleri üzerine baskılar yapılarak, çeşitli reklam hizmetleri verilmeye çalışılmaktadır. Üretici firmalar logo baskısı yaparken, farklı amaçlar içinde çeşitli baskılar yapılmaktadır. Online alışveriş sitemiz üzerinden tişört ve üzerine yapılacak olan baskı türünü seçebiliyorsunuz. Stoklarımızda ürün çeşitlerimizi bulunmakta ve siparişlerinize hızlı bir şekilde cevap vererek ürünlerinize kavuşmanızı sağlıyoruz.

 

 

 



Tüm Görsel ve Marka Hakları Saklıdır, İzinsiz kullanım durumunda yasal haklarımızı korumak içim işlem yapılmaktadır.