×

Nakış Baskı Nedir?

Nakış Baskı Nedir?

Nakış Baskı Nedir?

Nakışlar, kıyafetlerde çok kibar ve kaliteli duran bir baskı çeşididir. Kıyafetlerinizin belirlenen bölgesine, ipliklerin dikilmesi ve tasarlanması sonucunda ortaya çıkan görselleri ifade eder. Dijital baskıya göre çok daha kalıcı olan nakış baskılar, özel makinelerde üretilmektedir. Kıyafet üzerinde kabarık duran bakış baskılar, uzun süre giyildiğinde ve yıkandığında bozulmaz ve eskimez.

Nakış Baskıları

İnternet sitemiz üzerinden satışını yaptığımız kıyafetlerimiz arasında yer alan nakış baskılı ürünlerimiz, müşterilerimizin son zamanlarda en çok tercih ettiği ürünlerimiz arasındadır.

Pek çok farklı kıyafette kullanılabilen nakış baskılarımızı:

  • Simetrik ve asimetrik,
  • Renkli ve siyah beyaz,
  • Parlak ipli ve düz renkli olarak gerçekleştirmekteyiz.

Temel yapı olarak kullanılacak kıyafetlerimizde de renk seçeneğimiz son derece geniştir. Özel makinelerimizde, beğendiğiniz renklerdeki kıyafetlerimizin üzerine, dilediğiniz nakış baskıları gerçekleştirerek sizlere teslim ediyoruz.

Kıyafet Seçimi

Sektörünüzde kaliteli izlenim bırakmak ve işletmenizin adını duyurmak için son derece faydalı olan nakış baskılar, kıyafetler üzerinde, markanın taşınmasını sağlar. İş yerinde giyilebilecek bu kıyafetlerimizi dilerseniz kışlık olarak kalın sweatshirtlerin üzerine, dilerseniz yazlık olarak kısa tişörtlere yaptırabilirsiniz. Polo, bisiklet, v yaka çeşitlerimiz de mevcuttur. Müşterilerimize kaliteli hizmet vermek, onları memnun etmek için ürün çeşitliliğimizi son derece geniş tutmaktayız.

Sizler İçin Üretiyoruz

Beden ölçülerini belirleyerek bizlere sipariş geçeceğiniz ürünlerimiz, güvenli alışveriş kapsamında sitemizden satılmaktadır. İnternet alışverişinde güvensizlik yaşayan müşterilerimiz için hazırladığımız özel alt yapımız sayesinde, kart bilgileriniz ve şifreniz çalınmadan rahatça alışveriş yapabilirsiniz. En uygun fiyatlarda ürün satışı ve baskısı yaparak, en kısa sürede sizlere ulaşmasını sağlıyoruz. Ürünlerimizi aynı gün kargoya vermeye çalışıyoruz.

Müşteri Memnuniyeti

Müşterilerimiz her zaman haklıdır ve bizler onların memnun olması için elimizden geleni yapmaktayız. Kaliteli ürünlerimiz ve baskılarımızın yanında, memnun kalmama durumunda ürün iadesi de almaktayız. Faturalı ve fişli şekilde ürün iadesi gerçekleştirmekte, sizlere paranızı iade etmekteyiz. Müşterilerimizin ürünlerindeki nakışlarının zorluğuna göre, ürünler en geç iki iş günü içinde kargo şirketine ulaştırılmış olmaktadır. Kapıda ödeme sistemi de kullandığımız sistemimiz, sizlere ürünlerinizi ulaştırmak için her zaman çalışıyor.



Tüm Görsel ve Marka Hakları Saklıdır, İzinsiz kullanım durumunda yasal haklarımızı korumak içim işlem yapılmaktadır.