×

Nakış Baskılı Personel Tişörtleri

Nakış Baskılı Personel Tişörtleri

Çeşitli motiflerin iğne ile kumaş ürünler üzerine işlenmesine nakış denilmektedir. Nakış işlemleri günümüzde, makineler ile daha kolay ve istenilen şekilde yapılabilmektedir.Daha detaylı anlatım için Nakış Baskı Nedir? makalemizi inceleyebilirsiniz.Baskılı tişört üreticisi olarak müşterilerimize farklı modellerdeki tişörtler üzerine nakış baskıları yapıyoruz. Tişört gibi ürünler üzerinde görülen arma ürünlerinin nakış kullanılarak yapıldığını görebilirsiniz. Nakış baskı işlemleri daha kalıcıdır ve düz baskılara göre daha kalitelidir. Nakış baskılı tişörtler talebinde bulunan müşterilerimize ürünlerini özel nakış makinelerimiz ile hazırlayarak teslim ediyoruz. Daha çok özel güvenlik formaları, okul formaları gibi tişörtler üzerine nakış baskılarını yapıyoruz.

Kaliteli Ürün Seçenekleri

Tüm baskılı tişört çeşitlerimizi ve hizmet türlerimizi istetisort.com sitemiz üzerinden müşterilerimize gösteriyoruz. Nakış uygulamalarını, bilgisayar yazılımları ile otomatik olarak yapıyor ve özel iğne sistemleri ile istenilen ip renk ve kalitesinde yapıyoruz. Makineleşmenin geliştiği günümüzde, nakış makinelerimiz ile her türlü tişört ürünü üzerine baskıları yapabiliyoruz.

Nakış baskılı ürün isteyen müşterilerimiz verdiğimiz hizmetlerimiz şunlardır;

Nakış baskılı logolu tişört
Uygun fiyat seçenekleri
Hızlı teslimat
Son teknoloji ürünü makineler ile baskıların oluşturulması

Bu hizmetlerimiz ile müşterilerimize talep ettikleri ürünleri, en kaliteli şekilde hazırlamak ve hızlı teslim etmek istiyoruz.

Tişört İmalatı

Firmamız, tüm sektörlere hizmet verdiği için her türlü tişört ürünü üzerine farklı baskı türlerini uyguluyoruz. Nakış baskıları, firma reklamına yardımcı olacak, marka ya da ürün logo baskıları şeklinde yapılmaktadır. Hızlı hizmet verebilmek için farklı model tişörtleri, farklı renk ve kalitede elimizde hazır bulunduruyoruz. Müşterimiz, tişört üzerinde olmasını isteğini logo ya da deseni tarafımıza bildirdiğinde imalata hemen başlıyoruz. Nakış baskılarını, özel ipler kullanarak ve özel makineler ile yapıyoruz.

İş Tişörtleri

Firmalar, kendi kimliklerini yansıtabilmek için işçi tişörtlerine ihtiyaç duyarlar. Marka ya da logo görüntüsünün tişört üzerinde daha iyi görünebilmesi için nakış baskılar tercih edilmektedir. Günümüzde birçok sektördeki firmalar, işçilerine logo baskılı tişörtleri giydirmektedir. Personel tişörtlerinin kaliteli olmasını isteyenler, bizimle iletişime geçtiklerinde kendilerine nakış baskılarını öneriyoruz. Nakış baskılarında, renk solması gibi sorunlar olmayacağı için uzun süre rahatlıkla kullanılabilecektir. Siparişler oluşturulurken, istenilen sayıya göre boy ve beden ölçülerinin belirtilmesini istiyoruz. Kendin tasarla bölümünden, herkes istediği hayal ettiği tişört tasarımı yapabilir ve oluşturduğu modelin baskısını yapmamızı isteyebilir.

Baskılı Tişörtler

Firmamızdan en fazla talep edilen ürünler arasında baskılı tişörtler yer alıyor. Çalışanlar ya da promosyon için hazırladığımız baskılı tişörtler, farklı modellerden oluşuyor. Promosyon amaçlı talep edilen tişörtler daha çok yuvarlak yaka modeli tişörtlerdir. Bizler, tüm tişört modelleri üzerine nakış baskısını yapıyoruz. Gelişmiş makine sistemlerimiz ile yapılacak nakış baskı modelini bilgisayar programı ile hazırlıyor, tişört üzerine en iyi ve kaliteli şekilde uygulanmasını sağlıyoruz. Çalışanlarının, iş anında daha rahat etmesini düşünün firmalar, firma renklerine uygun tişörtleri seçtikten sonra, marka ve logolarını nakış baskı yaptırabiliyorlar. Web sitemizde, tüm müşterilerimize kendin tasarla bölümünü kullanma fırsatı veriyoruz.

Hızlı Sipariş Oluşturma

Web sitemiz üzerinde verdiğimiz hizmetlerimizde, tüm ürün çeşitlerimizi gösterirken, üyelik hesabı oluşturan müşterilerimize hızlı sipariş oluşturma fırsatı da veriyoruz. Üyelik oluşturduğunuzda, çeşitli baskı hizmetleri için yaptığımız kampanyalardan ilk sizin haberiniz olur. Böylelikle nakış baskılarınızı daha ucuza yaptırmış olursunuz. Üyelik hesabınızın bulunması sizlere birçok avantaj sağlayacaktır. İstediğiniz anda ihtiyacınız kadar tişörtün baskı yapılarak hemen hazırlanmasını sağlayabilirsiniz. Yine üyelik hesabınız üzerinden siparişlerinizi takip edebilirsiniz.



Tüm Görsel ve Marka Hakları Saklıdır, İzinsiz kullanım durumunda yasal haklarımızı korumak içim işlem yapılmaktadır.