×

Baskısız Tişört Modelleri

Baskısız Tişört Modelleri

Giyim olayı özünde kendi içinde bir sanattır ve bazı insanlar baskısız tişört bile giyse göze oldukça hoş görünürler. İşte bu tam bir bilgi birikim isteyen bir iştir. Bu noktada da kişilerin kendince son derece özenli dikkatli olması gerektiği açıktır zira aman bir tişört ne olacak demeden doğru adreslerden almak ve alırken temel bazı kriterlere dikkat etmek gerekir. İşte Çanta firması bu alanda hizmet alınabilecek en doğru adreslerin başında geliyor zira firma basic baskısız tişört olarak da adlandırılan bu tişörtler konusunda oldukça iddialı olup minimum 10 adet olmak üzere kişiye özel tasarım ve fotoğrafın resmini baskısını son derece kaliteli olarak yapabiliyor. Bu noktada da alanında öncü kuruluşlar arasında bulunuyor doğal olarak.

Baskili ve Baskisiz Tisort

Toptan baskısız tişört almayı düşünüyorsanız ve bunları aynı zamanda hem kendiniz kullanacak hem de hediyelik olarak değerlendirecek iseniz firmanın iletişim bilgilerini verelim hemen: destek@istetisort.com firmanın mail adresi. Telefonla görüşmek isterseniz o zaman telefon: 0212 643 21 00 ve adresleri Mahmutbey Mahallesi, İstoç 25. Ada, No:78 Bağcılar/İSTANBUL ama bunun dışında İşte Çanta firmasının bez çanta satışının İstoç gibi yerlerde yapıldığı ve ayrıca eğer belirtilen adrese uzak iseniz o zaman İstoç adresinde de yerlerinin bulunduğunu bilmenizde fayda var. İstediğiniz herhangi bir kanalla İstanbul içinden ya da Türkiye'nin başka yerlerinden telefon ya da elektronik posta ile anında iletişime geçebilirsiniz.

İster toptan baskısız t-shirt alın, ister tek olarak, aldığınızda da göreceğiniz üzere bu ürünlerin son derece doğal ve çevre dostu olduğunu göreceksiniz. Kendinizde kolayca boyayabilirsiniz ya da bir tanıdığınız var ise bası baskı yaptırabilir ya da batik uygulamasını evinizde kendi boyalarınız, iplikleriniz ile gerçekleştirebilirsiniz. 100% pamuk toptan baskısız tişört polyester tişörte göre çok daha fazla tercih edilmesi gereken bir ürün olup, hediyelik olarak da bu çok özel tişörtleri sevdiklerinize armağan ederek onlara mutluluk verebilirsiniz. O zaman tekrar firma ile iletişime geçmek ve baskısız tişört veya özel baskılı tişört sipariş vermek için bilgileri anımsatmak gerekir ise mail adresi: destek@istetisort.com telefon: 0212 643 21 00 ve adres Mahmutbey Mahallesi, İstoç 25. Ada, No:78 Bağcılar/İSTANBUL.



Tüm Görsel ve Marka Hakları Saklıdır, İzinsiz kullanım durumunda yasal haklarımızı korumak içim işlem yapılmaktadır.