×

Toptan Baskılı ve Baskısız Tişört

Toptan Baskılı ve Baskısız Tişört

İnsan ve doğa dostu olarak karşınıza çıkan baskılı ve baskısız tişört modelleri, %100 doğal ve %100 pamuktan üretilmektedir. Polyesterleri gibi cilde zarar vermeyen bu tişörtler, polyesterin aksine kumaş rahatlığını da vermekte. Boyamaya ve baskıya uygun olan toptan baskısız tişört satışı, genellikle İstoç gibi yerlerde yapılmaktadır. İşte Tişört sitesi de 0212 526 78 78 ve destek@istetisort.com | Mahmutbey Mahallesi, İstoç 25. Ada, No:78 Bağcılar/İSTANBUL iletişim adresleri üzerinden tişört ve kumaş çanta yapmaktadır. Baskısız tişört seçeneklerinin de bulunduğu sitede, birbirinden farklı birçok modeli bulmak mümkündür.

Hediyelik olarak da kullanılabilmekte olan tişörtler üzerine baskı ve boyama uygulamaları yapılabilmektedir. Yuvarlak yaka, V yaka gibi modelleriyle karşınıza çıkaran firmamız, minimum 10 adet ve üzeri siparişlerde istenilen tasarım ya da fotoğrafı da tişörtler üzerine baskı yapabilmektedir. Toptan baskısız tişört modellerinin de karşınıza çıkacağı sitede, hediyelik olarak tercih edebileceğiniz fotoğraf baskı imkanı da bulunmaktadır. Hediyelik ürün satan firmalar arasında tişörtleri en uygun fiyatlar ile karşınıza çıkaran sitede, en uzun süre dayanan pamuk tişört modellerini de bulmanız mümkün olmaktadır.

Toptan Baskısız T-shirt

Günlük kullanım için uygun toptan baskısız t-shirt modellerini size sunmakta olan İşte Tişört sitesinde yer alan baskılı ve baskısız tişört modelleri, doğal ve üzerine baskı yapılabilen ürünlerdir. Birçok farklı baskı tekniği kullanılarak, istediğiniz baskının üzerine yapılmakta olduğu gibi uzun süre kullanıma uygun, dayanıklı ürünlerdir. Mağazaların ve firmaların da çalışan giysisi olarak tercih ettiği tişörtler arasından sizin için en ideal modelleri anında seçme şansını elde edebilirsiniz. Toptan baskısız t-shirt ve toptan kumaş çanta imalatı ve satışı yapmakta olan firmamıza, 0212 526 78 78 ve destek@istetisort.com | Mahmutbey Mahallesi, İstoç 25. Ada, No:78 Bağcılar/İSTANBUL iletişim adreslerinden kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.



Tüm Görsel ve Marka Hakları Saklıdır, İzinsiz kullanım durumunda yasal haklarımızı korumak içim işlem yapılmaktadır.