×

Toptan Tişört Satışı

Toptan Tişört Satışı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız kıyafetlerimizde hem beden sıkıntısı çekmeden sipariş verebileceksiniz, hem de dilediğiniz baskıların kıyafetlerinizin üzerinde görebileceksiniz.

Yaz Ayları İçin Toplu Tişört Üretimi

Büyük ve kurumsal bir işletmenin olmazsa olmazı, üniformalardır. Çalışanlarınızı üniformayla sıkmak yerine onlara kurumsal kimliğinizin basılı olduğu kıyafetler sipariş verebilirsiniz. Üzerinde kendi işletmenizin logosunun yer alacağı bu tişörtleri internet sitemiz üzerinden belirleyebilirsiniz. Yaz aylarına özel üretilmiş, terletmeyen kumaşlardan olan tişörtlerimiz pek çok modelle karşınızdadır. Polo yaka, bisiklet ve v yaka ürünlerimiz sayesinde, işletmenizdeki çalışanlarınızın da kurumsal kimliğinizi üzerinizde taşımasını sağlayacaksınız.

Kış Ayları İçin İşletme Logolu Ürünler

Kış aylarında çalışanlarınızın tercih edebileceği kıyafetlerin tasarımını da internet sitemiz üzerinden yapabilirsiniz. Dilerseniz dijital, dilerseniz nakış baskı olarak kıyafetlerinizi tasarlayabilirsiniz. Polar fermuarlı hırkalar, sweatshirtler ve kapüşonlu kıyafetlerin siparişini toptan verebilir, internet sitemize logonuzun fotoğrafını yükleyerek ürünlerinizin kaliteli ve doğru şekilde üretildiğinden emin olabilirsiniz.

Kendi İşletmeniz İçin Tasarımlarınız

Kendi butik işletmenizde satılmak üzere, kendi tasarladığınız ürünlerin de siparişini bizlere iletebilirsiniz. Önünde çizimini yaptığınız ya da kendi tasarladığınız desenleri, işletmenizde satmanız için ilk olarak stoka ihtiyacınız vardır. Bizlere tasarımlarınızı kıyafetler üzerinde işlenmiş şekilde göndererek, üretime geçmemizi sağlayabilirsiniz. Sizlere özel fiyatlarımız ve kaliteli işçiliğimizle, ürünleriniz kısa sürede tükenecektir.

Müşteri Memnuniyeti Çalışmalarımız

Ürün çeşitliliği ve müşteri memnuniyetini sağlamak adına geliştirdiğiniz işletme kurallarımız da bulunmaktadır. Kurallarımız hem işletmemizi daha saygın bir konuma çıkartmak, hem de müşterilerimizin bizlerden aldığı hizmetin kalitesini artırmaktadır.

Müşterilerimize:

  • Her zaman yardımcı olmak için çevrimiçi destek,
  • Tasarlanan ürünlerin baskısında düzeltme,
  • Kıyafetlerin hızlıca elinize ulaşması için geniş üretim bandı hizmetleri sunmaktayız.

Toptan vereceğiniz siparişlerinizde, elimizden geldiğince hızlı çalışarak, en kısa sürede ürünlerinizi kargoya vermeye özen gösteriyoruz. Sipariş verdiğiniz kazaklar, hırkalar ve tişörtlerin baskısını düzgün şekilde yaparak, ülkenin neresinden sipariş verirseniz verin gönderimini sağlıyoruz.



Tüm Görsel ve Marka Hakları Saklıdır, İzinsiz kullanım durumunda yasal haklarımızı korumak içim işlem yapılmaktadır.