×

Kullan At - Promosyon Tişörtler

Kullan At - Promosyon Tişörtler

Kullan At Tişörtler

Planlanan etkinlerde kullanılmak üzere kıyafetler tasarlayarak, baskısını yaptırabileceğiniz işletmemizde, özel olan tüm günleriniz için ürünlerimiz mevcuttur. Farklı renklerde ve yaka kesimlerinde birden çok ürün bulunmaktadır. Kendi zevkinize göre dilediğiniz tişörtlerimizden sipariş edebilirsiniz. Kaliteli ve uygun fiyatlı tişörtlerimiz, sizleri etkinliklerde ve partilerde bir grubun parçası olarak gösterecektir.

https://istetisort.com/baski-merkezi/baskili-tisort/baskili-promosyon-tisort

Ürün Çeşitliliğimizin Kullanım Alanları

Baskı yaptığımız tişört ürünlerimizi, birden çok alanda kullanabilirsiniz. Alerji yapmayan, kaliteli kumaşlarda üretilmiş tişörtlerimizin üzerine dilediğiniz baskıları yaptırdıktan sonra, ürünlerimizi:

  • Fuarlar,
  • Tanıtım günleri,
  • Doğum günleri,
  • Okul müsabakaları ve farklı alanlarda da kullanabilirsiniz.

Ürünlerimizde, dijital baskı kullanarak bizlere ilettiğiniz tişört baskılarını gerçekleştiriyoruz. Kaliteli ve uzun süre dayanıklı olarak üretilen baskılarımızın yapıldığı tişörtlerimiz, çeşitli bedenlerde üretilebilmektedir.

Ürün Baskılama

Dilediğiniz beden ölçülerini internet sitemiz üzerinden bizlere bildirmeniz halinde, sizlere en doğru ürün gönderimini sağlayabiliriz. Birbirinden renkli olarak üretilmiş, tuval gibi kullanacağınız tişörtlerimizin üzerine, dilediğiniz boyutlarda ve renklerde baskılar sipariş edebilirsiniz. Özel zamanlarınızda da yanınızda olan işletmemizden, dilerseniz kış ayları için baskılı sweatshirtler ve fermuarlı hırkalar da satın alabilirsiniz. Dilediğiniz ürünleri sepetinize ekleyerek bizlere iletmeniz halinde en kısa sürede üretimini tamamlayarak sizlere gönderiyoruz.

Tişörtlerin Yapısına Zarar Vermiyoruz

Baskı yapılırken, giyilecek olan tişörtlerimizin yapısına zarar vermiyoruz. Sadece üstlerine dilediğiniz baskıları uyguluyoruz. Dilerseniz sonrasında giyebileceğiniz kalitede olan ürünlerimizi, okullarınızda ve iş yerlerinizde özel günlerde tercih edilmek üzere de sipariş edebilirsiniz. Uygun fiyatlarımız sayesinde, düzenlediğiniz organizasyonlarınızın çok daha renkli geçmesini de sağlayabilirsiniz. Fuarlarda ilgi odağı olarak firmanızın tanınmasını, okul müsabakalarında taraftar olarak kendinizi belli etmeyi ihmal etmezsiniz.

Site İçi Hizmetler

Ödeme aşamasında ya da sonrasında herhangi bir durum hakkında bizlere danışabilirsiniz. Site içinde bulunan çevrimiçi destek hattımız, müşteri memnuniyetimizi artırmak ve müşterilerimizin aradıkları sorulara cevap olmak üzere çalışmaktadır. Kısa süre içerisinde sizlere geri dönüş yapacak olan çalışanlarımız, en detaylı bilgileri sizlere iletecektir. Ürettiğimiz tüm ürünlerimizi de sitemizdeki filtreleme kısmından araştırabilirsiniz. Böylece diğer ihtiyaç duyduğunuz ürünleri de kolaylıkla sipariş edebilirsiniz. Bizlere ulaşan siparişleriniz en kısa sürede üretilip, kargoya verilmektedir.



Tüm Görsel ve Marka Hakları Saklıdır, İzinsiz kullanım durumunda yasal haklarımızı korumak içim işlem yapılmaktadır.